Eladó Lakás VIII. Kerület - 46.900.000 Ft

46.900.000 Ft
Eladó információk
Régió
Budapest
Város
VIII. Kerület
Cím
Mosonyi
Feladva
2020.02.10
Térkép nagyítása
Ingatlan adatai
Eladó/kiadó
Eladó
Ingatlan állapota
Felújított
Alapterület
80 m²
Egész szobák
3
Leírás
Leírás

Tulajdonostól eladó Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő, központi részén található 80 m2-es lakás, amely akár 3 külön megközelíthető apartmanként is használható – az ingatlan teljes felújításra került. Ezáltal befektetésnek és beruházásnak is kiváló.

Minden falat és aljzatot újjáépítettünk, a gépészeti és elektromos vezetékek kivétel nélkül cserére kerültek. A lakás kiváló hangszigeteléssel van ellátva, ugyanis többrétegű, 3 különböző fajta hangszigetelő anyagból készített -hang és hőszigetelt- falak találhatók még a lakáson belül is.

Az ingatlan a Keleti pályaudvartól egy sarokra fekszik, a Népstadion, az Aréna Plaza és a Városliget is percek alatt elérhető. A belváros is elérhető közelségben van – akár gyalog is.

A lakás közlekedési csomópontnál található, hiszen a vonat, metró, busz, villamos és trolibusz végállomások 2-3 perc alatt gyalog megközelíthetők. 2 metróvonal is találkozik itt.

A rendőrmúzeum és a kerületi rendőrség közelsége garantálja a környék biztonságát.

Az ingatlan közvetlen szomszédságában található a méltán híres Rosenstein vendéglő.

ÁR:
A lakás hang- és hőszigetelt belső falakkal rendelkezik, a lakáselválasztó falak is hangszigeteltek. A komplett villany és gépészeti alap-vezetékezés többfajta igény kielégítésére alkalmas. Egy átlag lakáshoz szükségesnél több kiállással rendelkezik az ingatlan. A lakás aljzatbetonozásra került. A lakás ezen állapotában 46,9 millió Ft. Ez az ár csak január közepéig érvényes, mert utána nekiállunk a festésnek és a burkolásnak. Onnantól nincs lehetőség ezek saját igények szerinti kiválasztásának.

A lakás kulcsrakész állapotba hozását is vállaljuk. A lakás ára kulcsrakész állapotában 56,9 millió Ft.

  • 55 Megtekintve
Ismerőse neve *
Ismerőse e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Ellenőrző kód *
Válasszon címkét, vagy kattintson az "Egyébre" a hozzászólások küldéséhez
Betöltés...
Biztosan törölni szeretné a jelentést?
Bejelentkezés
Felhasználónév
Jelszó
Elfelejtette a jelszavát? Emlékeztet